Consultes

  Consultes Island brengt sfeervolle inhuldiging nieuw kantoorgebouw

  Opening nieuw kantoorgebouw

  “We wilden dit keer een echt WOW-effect creëren met onze sfeerbeleving en met een heuse show. Daarom deden we beroep op Dazzle Events, omdat zij dat WOW-effect perfect kunnen inkleden.”

              – Jill Bonte, marketing manager bij Consultes

  Totaalbeleving

  Naar aanloop van het event ontvingen meer dan 250 klanten een paspoort met als final destination: Consultes Island, een uniek eiland in een verre Oosterse zee.

  We toverden het nieuwe kantoor om tot een luchthaven, inclusief metaaldetector en bagageband. Maar niet alleen het decor dompelde de bezoekende klanten onder in de Oosterse sfeer; ook enkele acteurs zorgden mee voor de totaalbeleving:

  • Een veiligheidsagent voerde met een scanner random check-ups van de luchthavenbezoekers uit.
  • Aziatisch aangeklede airhostessen zorgden voor een warm welkom.
  • Opgelet! Een zakkenroller probeerde zoveel mogelijk paspoorten te scoren!

  Adembenemende show in Perzisch thema

  Eens ze de luchthaven gepasseerd waren, belandden de bezoekers in een stretch tent, volledig aangekleed in Perzisch thema, inclusief een zweem van wierook. Hoewel er op deze locatie een maaltijd gepland stond, kon het ook hier niet aan show ontbreken: een bandje verzorgde de gepaste muziek, Arabische danseressen gaven het beste van zichzelf en als kers op de taart volgde er een adembenemende sway pole act.

  Binnenkort iets te vieren? Voor een origineel openingsfeest of jubileum zitten we graag eens met jou rond de tafel. Neem vrijblijvend contact op met thijs@dazzle-events.be.

  Ontdek onze gerelateerde cases

  Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Als je verder surft, dan ga je akkoord met deze cookies.
  Lees meer