Case Engie Lillo18

ENGIE Fabricom onthult unieke activiteit

COMMUNICATION EVENT - OPENING

ENGIE Fabricom onthult unieke activiteit

Mei 2017 was een mijlpaal in het verhaal van ENGIE Fabricom. Het hoofdgebouw in Antwerpen kondigde een gloednieuwe activiteit aan, uniek in België: het herstellen van elektrische en nucleaire motoren. Dat vroeg om een formeel event voor de pers, VIP’s, (potentiële) klanten en werknemers. Dazzle Events mocht daar bovendien zijn originele stempel op drukken.

Antwerpse trots als rode draad

ENGIE Fabricom is trots op zijn vestiging in Antwerpen en was dan ook voorstander van Antwerpse producten en leveranciers. Zo konden de gasten onder meer genieten van Antwerpse handjes en koffie van Amberes, het allereerste product dat een label als streekproduct kreeg.

De pers werd als eerste verwelkomd en kreeg de kans om in een aparte ruimte vragen te stellen. Wat later kwamen de gasten aan, die met een shuttledienst van de parking naar de ENGIE site werden gebracht. Na het ontvangstmoment namen enkele belangrijke stakeholders het woord, waaronder Philippe Deneve, Division manager van ENGIE Fabricom, en Koen Kennis, Schepen van Financiën, Mobiliteit, Toerisme, Binnengemeentelijke Decentralisatie en Middenstand, Stad van Antwerpen.

Originele opening met valdoek

Hoewel het een eerder formele gelegenheid was, stond de klant open voor een originele opening van de nieuwe afdeling. Dat was uiteraard een kolfje naar onze hand! We plaatsten een zwart valdoek tussen de afdeling en de ruimte waar het bezoek werd ontvangen en waar de speeches werden gegeven. Na de vier korte toespraken werden de sprekers samen op het podium gevraagd. Samen drukten ze op de knop om het valdoek naar beneden te laten komen. Formeel, elegant en stijlvol. Meer hoefde het niet te zijn.

Na de receptie kreeg elke bezoeker een origineel aandenken mee naar huis, namelijk een miniatuur motortje, waarvoor wij een origineel doosje met venstertje hebben voorzien. De klant bedankte ons achteraf voor “onze transparantie over het budget, het respecteren ervan en de bijzonder fijne samenwerking”.

Heeft jouw bedrijf een belangrijke aankondiging?

Laat de opening van een nieuwe afdeling of de aanstelling van een nieuwe CEO niet ongemerkt voorbij gaan. Vier deze mijlpalen en laat je ondersteunen door een partner met ervaring. Dazzle Events luistert naar jouw behoeften en wensen, en creëert op basis daarvan een evenement op maat. Maak vrijblijvend kennis met ons via info@dazzle-events.be.

Ontdek onze gerelateerde cases