Fietstocht met La Lorraine Bakery Group

La Lorraine Bakery Group is één van de klanten die ons structureel inhuurt voor hun marketing en events. Toen zij een wielerevent organiseerden met het Sven Nys Cycling Center, stonden wij in voor de sfeervolle omkadering.

Fietsen met Sven Nys

Het wielerevent was een social ride ter gelegenheid van het fit together-programma van het bedrijf. Dit programma bevat verschillende uitdagingen die het personeel kan aangaan op het vlak van beweging en wellbeing. De social ride, onder begeleiding van Sven Nys, vormde de apotheose van één van deze challenges. La Lorraine Bakery Group is sponsor van Nys, dus hij doet met plezier iets terug voor hen.

Van de fietstocht zelf moesten wij ons dus weinig aantrekken – dat was meer een kluifje naar de hand van het Sven Nys Cycling Center. Maar alles eromheen, daarvoor werd wel naar ons gekeken.

Alle deelnemers werden sfeervol ontvangen, ze kregen een gepersonaliseerd rugnummer en een gepersonaliseerde drinkbeker met La Lorraine branding. Wie wilde, kon in een speciaal ingericht standje nog snel nieuwe fietskledij aanschaffen. Er speelde muziek en dankzij een mooie fietsboog kon niemand de start van het event mislopen.

2n0a6775

“We hebben Dazzle gevraagd om de logistieke en operationele ondersteuning te verzorgen voor dit evenement. Zij hebben ons hierin eigenlijk echt ontzorgd, waardoor ik me volledig kon focussen op de inhoud zelf van het event: de fietstocht.”

 – Jonas Janssens, digital communications specialist bij La Lorraine Bakery Group

2n0a6823

Als structurele partner van La Lorraine Bakery Group kennen we de eigenheid van deze industriële bakkerij en het assortiment dat ze aanbieden inmiddels door en door. Daardoor slagen we erin om hun producten tijdens hun evenementen steeds op een originele manier in de kijker te plaatsen.

Zo serveerden speciale food bikes al bij de ontvangst ’s ochtends verschillende producten uit het gamma van La Lorraine Bakery Group. Ook tijdens de tussenstop in het wielermuseum van Brakel zorgden we voor een rijsttaartje van eigen makelij bij de koffie.

’s Middags ruilden de fietskraampjes dan weer hun ontbijtproducten in voor Haut Dogs (fancy hot dogs), voor de gelegenheid niet met het standaard brood van de cateraar gemaakt, maar met de hotdogbroodjes van La Lorraine zelf. Een kleine aanpassing, maar een wereld van verschil voor dit event.

2n0a6760

Ontdek andere interessante cases

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Als je verder surft, dan ga je akkoord met deze cookies.
Lees meer