Party like it's 1999

B2C

Zaterdagavond, 14 maart 2015. Zelfs op de trein is de dresscode classy & stylish. In Gent stappen dames in galakleedjes en mannen in maatpak op. Hun stemming: feestelijk! Hun bestemming: Expo Waregem!

Al bij de tweede editie is Party like it’s 1999! in Waregem een begrip. Zo gaat dat als ondernemende dames Dazzle Events uitnodigen om samen een feestje te organiseren. Wat begon als een ideetje voor een klasreünie, is uitgegroeid tot een groots feest- en netwerkevent, met 400 VIP’s en 1.250 bezoekers.

Dazzle Events organiseert

Een evenement als Party like it’s 1999! vergt een strakke organisatie. Met een walking dinner, een privéconcert, cabaretshows en optredens van onder meer Discobar Galaxy stelde dit spetterende feestje een logistieke uitdaging. Dazzle Events stond organisatrice Leen Neirynck bij op dit vlak: “Dazzle verzorgde onder meer de catering en de contacten met brouwers en leveranciers. Voor ons een hele zorg minder”.

Dazzle Events creëert

Dazzle Events deed meer dan alleen in spijs en drank voorzien. Leen is laaiend enthousiast over onze creatieve aanpak. “Het strafste was Dazzle’s inbreng in de inrichting van de ruimte. De mensen van Dazzle namen dit met veel kennis van zaken op zich. Ze vormden de ‘bunker’ van de Expo om tot een schitterend decor. Het geluid en de belichting kregen hun volle aandacht. Dit soort zaken maken het feest helemaal af”.

Party like it’s 1999! inspireert

Leen heeft met Party like it’s 1999 het goede doel voor ogen. De opbrengst van deze editie gaat naar vzw Victor, een thuisbegeleidingsdienst die ouders van kinderen met autisme, en/of personen met autisme ondersteunt. Wij vinden dit alvast een inspirerende gedachte…

Kriebelt het ook bij u om een feest- of netwerkevent in te richten? Neem dan gerust contact met ons op. Dazzle Events overtreft uw verwachtingen!

‘The Challenge’

De tweede editie van Party like it’s 1999 was een feit. Zelfs op de trein is de dresscode classy & stylish. In Gent stappen dames in galakleedjes en mannen in maatpak op. Hun stemming: feestelijk! Hun bestemming: Expo Waregem!

Feiten

500 gasten
Expo Waregem
Live band
Walking dinner

Ontdek onze gerelateerde cases