ProTime - Personeelsweekend

CELEBRATION EVENT - STAFF EVENT

Hoe kan een sterk groeiende organisatie de teamsfeer en de bedrijfscultuur uit de begindagen opnieuw oproepen? Zo luidde de vraag van het Antwerpse IT-bedrijf Protime. Dazzle Events formuleerde een antwoord op maat en scherpt de teamspirit van ProTime aan.

Van bij de oprichting van Protime in 1995 stonden de bedrijfscultuur en de teamspirit centraal. Ondertussen kende de onderneming een spectaculaire groei, maar de oorspronkelijke waarden bleven behouden. Protime wou dit nog eens benadrukken tegenover de inmiddels ruim 140 medewerkers. Geen eenvoudige uitdaging, en dus… een kolfje naar de hand van Dazzle Events.

Lifesize arcade games

Thijs Bekaert: “Na enkele brainstormingsessies kreeg ons voorstel concreet vorm. De thema’s: de nineties (periode van oprichting) en het overwinnen van challenges. En op het snijpunt van beide: de arcade gamesvan weleer. Onder het motto ‘Leveling up since 1995’ organiseerden we een weekend-event op een unieke locatie: de Spreeuwelse Heide in Zuid-Nederland.”

Op zaterdagvoormiddag werden alle medewerkers verwelkomd, gevolgd door het plenaire gedeelte met toelichtingen bij de realisaties en doelstellingen. Na de lunch gingen de teambuildingactiviteiten van start. Dazzle Events werkte tal van oldskool games uit op levensgrote schaal: tafelvoetbal, Pacman, Mario enz. De deelnemers wisselden regelmatig van team om de onderlinge contacten te bevorderen. Voor elke overwonnen challenge ontvingen ze ballonnen, die aan het einde allemaal samen werden losgelaten. De sfeer zat er dan ook meteen goed in voor de barbecue en de afterparty. Iedereen overnachtte ter plekke en het ontbijt op zondagmorgen sloot een geslaagd weekend af.

Creatief en betrokken

Jonas Van Herck (People & culture manager Protime): “Het Dazzle-team voelde perfect aan waar het ons om te doen was. Ze kwamen met een creatief concept op de proppen, dat ze tot in de kleinste details uitwerkten. Al onze medewerkers reageerden bijzonder enthousiast. Voor ons is dit opzet 100 % geslaagd.”

 

Bekijk de aftermovie:

https://www.youtube.com/watch?v=i5mTWMxLQgc

Wilt u ook een incentive weekend met weerklank organiseren? Bel 053/39.88.83 of mail naar thijs@dazzle-events.be.

‘The Challenge’

Dazzle Events scherpt de teamsfeer van Protime aan tijdens een personeelsweekend op maat ter herinnering van hun kernwaarden: bedrijfscultuur en teamspirit.

Feiten

140 medewerkers
Eigentijdserf
DJ
Ontbijt - lunchbuffet - snoepgoed - BBQ

Ontdek onze gerelateerde cases