Stad Deinze Opening Leiespiegel

B2C

Dat Dazzle Events van alle markten thuis is, bleek nog maar eens tijdens de officiële opening van het nieuwe dienstencentrum Leiespiegel in Deinze. In samenwerking met de Stad Deinze werkte Dazzle Events een creatief concept uit met tal van activiteiten, zoals raften op de Leie, een foodtruckfestival, optredens en een knallend vuurwerk op de planning.

Om zoveel mogelijk bezoekers van alle leeftijden naar het event te lokken, kon Dazzle Events putten uit een rijke en jarenlange ervaring met onder meer familiedagen, nightlife events, uitdagingen op het vlak van logistiek en veiligheid, enz. Doordat de activiteiten voornamelijk op de openbare weg én op de Leie plaatsvonden, stond veiligheid dan ook helemaal bovenaan het prioriteitenlijstje. Om die reden begon de opbouw van het event pas om 4 uur ’s nachts, zodat de openbare orde zo weinig mogelijk verstoord werd.

Zowel voor het stadsbestuur als Waterwegen en Zeekanalen en de betrokken veiligheidsdiensten was Dazzle Events het centrale aanspreekpunt. Of zoals burgemeester Jan Vermeulen samenvat: “Dazzle Events profileerde zich als een  toppartner: professioneel, correct en to the point. De opening van Leiespiegel overtrof onze stoutste verwachtingen. De indrukwekkende metamorfose van de stad vormde de ideale basis voor het beste feest in jaren!”.

‘The Challenge’

De opening van het nieuwe dienstencentrum van Stad Deinze onvergetelijk maken voor alle bewoners, groot en klein. Dit samen met alle betrokken partijen en diensten, met een minimale impact op de werken en omgeving.

Feiten

5000 gasten
10000 m²
Optredens van de Ketnetband, Milo Meskens, Niels Destadsbader en Regi
Foodtruckfestival

Ontdek onze gerelateerde cases