Roadshow doorheen 3 Duitse steden

ROADSHOW

Xbox Celebration: Dazzle Events realiseert Duitse roadshow 

Dazzle Events heeft op een weekje tijd Duitsland veroverd. Met Xbox-consoles nog wel. “Het Duitse communicatiebureau Red5 vroeg ons om de logistieke organisatie van de nationale launch campagne van de nieuwste Xbox games op ons te nemen, en dat deden we met volle overtuiging.” Vertelt Wouter Maenhaut, Managing Partner van Dazzle Events.

Hamburg, Berlijn, München

Na het launch event op 20 oktober in het industriële Prototyp Museum in Hamburg rukten we op naar Berlijn, waar we de 24stebivakkeerden in het hoofdkantoor van Microsoft Duitsland. De 26ste hielden we halt in Säulenhalle in München. De rondreis langs de Duitse grootsteden vergde flexibiliteit en hard werk.

De logistiek behelsde ondermeer het vinden van geschikte locaties, de aankleding en inrichting van de ruimtes, de technische organisatie en branding. We deden hiervoor een beroep op ons betrouwbare team van vaste freelancers.

Oost-Vlaamse Gründlichkeit

De roadshow diende om het nieuwe spel Halo 5 te hypen. Met telkens 300 jeugdige aanwezigen waarvan ongeveer 1 op 4 mediamensen kwam dat helemaal voor mekaar. Christian Pfeffer van Red5 laat weten dat hij in Dazzle Events een partner ziet waar hij “100 % op kan vertrouwen en waarmee het plezant samenwerken is”.

Pfeffer staat versteld van de snelheid en nauwkeurigheid waarmee Dazzle Events te werk is gegaan. Hij besluit met een plagerig compliment: “You did not bad for non-germans”. Of hoe Duitsland duidelijk onder de inruk is van onze Oost-Vlaamse Gründlichkeit.

Binnenkort iets te vieren? Voor een origineel openingsfeest of jubileum zitten we graag eens met jou rond de tafel. Neem vrijblijvend contact op met thijs@dazzle-events.be.

Ontdek onze gerelateerde cases