Alides - 125 jaar Group Maes

CELEBRATION EVENT

In september vierde Alides, onderdeel van Group Maes, zijn 125-jarig bestaan. Iets wat het Gentse familiebedrijf niet ongemerkt wou laten voorbijgaan. Met trots blikken ze terug op een boeiend verleden, maar met focus op waar ze nu staan als investeerder, ontwikkelaar en exploitant van vastgoed.

Deze evolutie werd dan ook het centrale thema van het evenement. In aanloop naar de feestelijkheden wou Alides een jaar lang top of mind zijn bij hun klanten. Het communicatietraject speelde hierin een erg belangrijk rol, waarbij de ontwikkelingen van het bedrijf doorheen de jaren duidelijk aan bod kwamen.

Een uitdaging die Dazzle Events maar al te graag aanging. Thijs Bekaert (managing partner Dazzle Evens): “We kozen voor een nostalgische viewmaster om de genodigden op een originele manier terug in de tijd te reizen. Aan de hand van verschillende schijfjes, die foto’s van Alides bevatten van bij de opstart tot op de dag vandaag, herbeleefden de genodigden maand na maand de evolutie van het bedrijf. Het communicatietraject bestond uit een teaser, de effectieve uitnodiging, een reminder en een bedanking. Telkens gepresenteerd op een authentiek schijfje.”

De viewmaster zelf bleek doorheen de volledige periode een pronkstuk te zijn op vele bureaus, zo getuigde ook Gents burgemeester Termont tijdens zijn openingsspeech. Dazzle Events slaagde in zijn opzet, niet enkel door de aandacht te kunnen trekken, maar ook door de identiteit van Alides op een originele manier te vertalen en af te beelden.

‘The Challenge’

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Feiten

2540 gasten
324 m²
Live band
Buffet

Ontdek onze gerelateerde cases