ION opent Waregem Business Park

  CELEBRATION EVENT

  ION geeft knallend startschot voor Waregem Business Park

  “Elke gast die ’s avonds na het feest naar huis gaat moet zijn partner wakker maken om te vertellen hoe geweldig het bij ION was. Het was een wat atypische briefing die weliswaar volledig strookt met de identiteit van ION”, zegt Thijs Bekaert, zaakvoerder van Dazzle Events. Zaakvoerder van ION Davy Demuynck reageert: “Dazzle Events heeft alle verwachtingen ingelost. Voor ons was het belangrijk dat onze visie van anders zijn sterk aanwezig was in het eventconcept. Die ‘different’ vormde de rode draad, samen met onze huiskleur, in het feest: van de uitnodiging tot de catering, rondleiding, muziek en acts.  De samenwerking verliep bijzonder professioneel en heeft ons goesting gegeven om nog vaker met hen samen te werken”.

  Marketing letterlijk als rode draad

  Develop different, luidt de baseline van ION. Maar ook #ACTION komt steeds terug. Dazzle Events verdiepte zich in de identiteit van ION  en werkte een origineel concept uit dat volledig was afgestemd op de visie van ION.

  • #SEEDIFFERENT, want op de uitnodiging stonden enkel rode hashtags. Om meer te kunnen zien, moesten de genodigden een rode kleurenbril opzetten. Ook tijdens de rondleiding was sommige informatie verborgen en enkel zichtbaar met de bril.
  • #GUIDEDIFFERENT, want de lift werd bestickerd zodat de gasten in een gigantisch gat leken te vallen, een knipoog naar de 180 diepteboringen. ION verraste de gasten ook met enorme raamstickers en gemonteerde filmpjes van het personeel. De kers op de taart was een kantoor dat volledig met melkfolie werd beplakt en die ondersteboven stond wanneer je door één van de kijkgaatjes keek.
  • #PLAYDIFFERENT, want in de inkomhal speelde een piano muziek, zonder pianist.
  • #WELCOMEDIFFERENT, want de rode loper bleek uiteindelijk het kleed van de onthaaldame te zijn.
  • #EATDIFFERENT, want het eten was niet altijd wat het leek en heeft menig smaakpapil aangenaam verrast! Er was ook geen gewoon buffet, maar een grote sushitrack met showcooking in het midden.

  Naast de duidelijk aanwezige baseline kon ook de rode huiskleur van ION niet ontbreken. Van de rode loper tot steltenlopers in rode kledij en de aankleding, alles paste als puzzelstukjes in elkaar. De lancering van ION’s eigen tune die door saxofonisten live werd gespeeld voor de speech maakte het helemaal af.

  Dazzle Events stemde het feest volledig af met de bedrijfscultuur en filosofie van de klant, zodat dit evenement perfect aansluiting vond bij de marketingcampagnes van ION. Sarah Welker, event manager van ION, blikt tevreden terug: “Zoals een auto zes versnellingen heeft, is Dazzle Events naar de twaalfde versnelling voor ons gegaan. Ongelofelijk wat ze hebben gerealiseerd op korte termijn. Het feest paste perfect bij ION. Achteraf hoorden we van gasten dat het een opening was om nooit te vergeten, een event dat aan de ribben blijft plakken. Kortom, helemaal ION-style!”.

  ‘The Challenge’

  Ook het aanstekelijke uitnodigingstraject miste zijn effect niet. Er schreef namelijk een derde meer gasten in dan verwacht. Op logistiek vlak was het dan ook een uitdaging om in de laatste week die 215 extra onvoorziene gasten in het plaatje te doen passen en ervoor te zorgen dat 850 gasten konden parkeren in Waregem zonder overlast te veroorzaken. Toch is Dazzle Events erin geslaagd om op korte tijd een concept te ontwikkelen waar iedereen van onder de indruk was en nog wekenlang van zal nagenieten.

  Feiten

  1000 gasten
  Business Park Waregem
  Special acts - Live music
  Receptie

  Binnenkort iets te vieren? Voor een origineel openingsfeest of jubileum zitten we graag eens met jou rond de tafel. Neem vrijblijvend contact op met thijs@dazzle-events.be.

  Ontdek onze gerelateerde cases

  Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Als je verder surft, dan ga je akkoord met deze cookies.
  Lees meer