Trouwfeest

PRIVATE EVENT

We hadden de eer een private event te organiseren voor een heel bijzondere gelegenheid: het trouwfeest van Thomas en Madeline in bohemian style met een knipoog naar de favoriete bieren van het liefdespaar.

Alleen het beste was goed genoeg: Dazzle Events werkte een volledige huisstijl en exclusief communicatietraject uit naar aanleiding van het feest. Ook was er ruimte voor heel veel creativiteit. We zorgden ervoor dat het thema ‘bier’ op een stijlvolle en unieke manier over de hele lijn aanwezig was door hoppe te verwerken in de decoratie, cocktailshakers met Lindemansbier aan te bieden, een bijzondere tafelschikking met gepersonaliseerde bieropenener enz. De bar was dan weer een VW-transporter en de gasten konden zichzelf bedienen aan de op maat gemaakte self-service-tap met bier voor hem en voor haar. Een klassiek strijkersensemble bracht moderne nummers en de DJ eindigde met een knalfeest van formaat.

Ondanks het feit dat Thomas en Madeline in Amerika wonen en in België trouwden, slaagden we erin alles van een leien dakje te laten verlopen. Alles werd tot in de puntjes op maat georganiseerd, van de uitnodigingen tot de ceremonie en de leuke details tijdens het avondfeest. Of zoals de klant het zelf graag enthousiast en origineel verwoordt:

“Met het weer hadden we MAZZEL,

De toverspreuk was DAZZLE.

Resultaat: een sprookje uit 1001 nacht

Beter dan we ooit hadden verwacht.”

 

‘The Challenge’

Ondanks het feit dat het koppel in Amerika woont en in België trouwt, erin slagen om alles van een leien dakje te laten verlopen.

Feiten

140 gasten
Kasteel Rozelaar
Strijkersensemble & DJ
Receptie en seated dinner

Ontdek onze gerelateerde cases