Peter + Anneliese

Private event: een huwelijk in een prachtige bloementuin

Trouw P & A

De meeste van onze klanten zijn B2B-klanten, maar af en toe mogen we ook mee een groots opgezet privé-evenement helpen organiseren. Het huwelijk van Peter en Anneliese was zo’n event.

We kennen Peter door onze eerdere samenwerking met Phormium, het bedrijf waar hij bij werkt. Toen hij en zijn verloofde Anneliese een trouwfeest wilden organiseren voor meer dan 350 gasten, betrok het koppel ons van bij het begin bij de organisatie hiervan.

“Een jaar voor onze trouw hebben we Dazzle Events gecontacteerd. We wilden geen heel klassiek trouwfeest, maar een feest in onze tuin. Dan moet je natuurlijk alles regelen: de catering, een tent, tafels, stoelen, het toilet, … Daarom wilden we dit uitbesteden aan één partner, en we hadden er alle vertrouwen in dat Dazzle Events ons hierbij perfect kon helpen.

– Peter Ollevier, bruidegom

Een feest dat het dna van het koppel uitstraalt

Aan de hand van moodboards zijn we samen met hen aan de slag gegaan: hoe konden we het evenement, dat de mooiste dag van hun leven moest worden, vormgeven? Bij bedrijven betrekken we het dna van het bedrijf in onze organisatie, maar een huwelijk is hierin niet anders: het moet een heel persoonlijk feest worden, waarin het dna van beide partners én van hen als koppel een prominente plaats krijgt.

Peter + Anneliese

Bloemen en vlinders

Peter en Anneliese hadden net hun tuin volledig laten aanleggen, en dit pareltje vormde dan ook het decor voor hun feest. We zetten een sailcloth tent op in de tuin, die we volledig met de omgeving, hun bloementuin, lieten blenden.

Bij de voorbereiding werd het duidelijk dat ook vlinders hun plaats moesten krijgen in het evenement; al van bij het uitnodigingstraject kon je niet om deze kleurrijke diertjes heen.

De wensen van de klant creatief uitwerken tot in de kleinste details, dat is waar wij voor staan. Bij onze B2B-klanten, maar ook bij onze private klanten. Want onze klanten volledig ontzorgen zodat zij volop kunnen genieten van de dag van hun leven? Daar zetten wij met plezier onze schouders onder! Van uitnodiging tot toiletwagen, we denken aan elk detail.

Peter + Anneliese
Peter + Anneliese
210902 Anneliese Peter Butterfly Big
Peter + Anneliese

“We hoorden achteraf van onze gasten: “’t moet nogal ’t één en ’t ander geweest zijn om dat allemaal te organiseren!”, maar eigenlijk viel dit voor ons heel erg mee. De mensen van Dazzle Events hebben alles van A tot Z verzorgd. Het enige waar wij voor moesten zorgen, is dat ze ons huis en onze tuin binnen konden om aan de opbouw te beginnen.”

– Peter Ollevier, bruidegom

Ontdek andere interessante cases

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Als je verder surft, dan ga je akkoord met deze cookies.
Lees meer