Alides - 125 jaar Group Maes

CELEBRATION EVENT

Eén jaar top of mind zijn bij zijn klanten, dat wilde Alides ter gelegenheid van het 125-jarige bestaan realiseren. Dankzij een grondig uitgewerkt communicatietraject in aanloop naar het jubileumevenement herbeleefden de klanten de geschiedenis van het bedrijf. Alides, onderdeel van Group Maes, werkte hiervoor samen met Dazzle Events. Het evenementenbureau kwam met een origineel idee op de proppen: nostalgische viewmasters! Hiermee konden de genodigden op een leuke manier terug in de tijd reizen.

“Nog nooit ben ik op zo’n originele manier uitgenodigd geweest! Een dikke proficiat voor de creativiteit en originaliteit!” wist ook Burgemeester van Gent, Daniel Termont, te vermelden in zijn speech.

Dankzij deze aanpak wist Dazzle Events niet alleen de aandacht te vestigen op het bedrijf, maar ook op de identiteit van Alides als investeerder, ontwikkelaar en vastgoedbeheerder.

Een heuse tentenstructuur werd op poten gezet om alle 350 aanwezigen te ontvangen.

‘The Challenge’

Eén jaar TOP OF MIND zijn bij de bezoekers. Gerealiseerd door een uniek en creatief uitnodigingstraject.

Feiten

350 gasten
4 verschillende tenten goed voor 1012m2
DJ met live Saxofoon
Walking dinner met show cooking

Ontdek onze gerelateerde cases

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Als je verder surft, dan ga je akkoord met deze cookies.
Lees meer