Troostwijk-Roux Expertises

CELEBRATION EVENT - OPENING

Voor het twintigjarig bestaan en de opening van de nieuwe vestiging van het klassevolle Troostwijk-Roux Expertise werkte Dazzle Events samen met Heritage, een food & design label dat topkwaliteit en expertise uitstraalt. Twee eigenschappen die ook onlosmakelijk geassocieerd worden met Troostwijk-Roux Expertise.

Het nieuwe pand van het waarderingsbedrijf is een oud herenhuis met moderne afwerking en voor de gelegenheid tilde Dazzle Events het gebouw naar een nóg hoger niveau. Zo’n 160 gasten kregen een nooit eerder geziene rondleiding. Deze startte helemaal boven in het gebouw en eindigde in de garage. Heritage plaatste doorheen het gebouw Heritists, oftewel prestigieuze Belgische ambachten, die de bezoekers verwenden met het neusje van de zalm van de Belgische food- en designwereld. Chocolatier Frederic Blondeel, glassmaker Klaar Prims, HAVN Gin en Maison Dandoy zijn slechts enkele van de wereldbefaamde toppers die de gasten verwenden.

Want net zoals Troostwijk-Roux Expertise enkel premium oplossingen aanbiedt aan zijn klanten, vond ook Dazzle Events dat enkel het beste goed genoeg was voor het bedrijf, zijn klanten en werknemers. Het geslaagde evenement plaatste Troostwijk-Roux Expertise dan ook op de kaart als een Belgische speler van topkwaliteit.

‘The Challenge’

Focus verleggen van klassieke rondleiding naar echte beleving.

Feiten

160 gasten
Volledige site van Troostwijk - Roux
Live band
Pizza theater
Tastings van premium Belgian food & design

Ontdek onze gerelateerde cases

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Als je verder surft, dan ga je akkoord met deze cookies.
Lees meer