OM Partners - Family Day

CELEBRATION EVENT - OPENING

Partners in plezier: Dazzle Events en de familiedag van OM Partners. Werk- en gezinsleven verzoenen? Tijdens de familiedag van softwarebedrijf OM Partners verliep dit moeiteloos! Op zondag 4 oktober was de bedrijfssite het speelterrein van Dazzle Events… We bezorgden 330 genodigden en 140 kinderen een onvergetelijke dag.

Een speels jubileum

“OM Partners bestaat 30 jaar. In dit feestjaar is het bedrijf sterk uitgebreid. We wilden het jubileum vieren met de gezinnen van onze medewerkers. Zo kon iedereen ook eens onze nieuwe gebouwen bekijken”, vertelt Katleen Rybczynski.

Katleen verzorgt de bedrijfscommunicatie bij OM Partners. Ze legt uit hoe het bedrijf bij Dazzle Events terecht kwam: “In huis hebben we een eventteam. Normaal gezien doen we alles zelf. Maar omdat dit een speciaal jaar voor ons is, besloten we een derde partij aan te trekken. Google bracht ons bij Dazzle Events, de goede opvolging en originele insteek zorgden ervoor dat we met hen in zee gingen.”.

Een schot in de roos

Dat was meteen een schot in de roos. Met wat hulp van de herfstzon is de dag stralend verlopen. De genodigden leefden zich uit met games, muziek en sport. Dankzij het mooie weer oogstten vooral de buitenspelen en animaties veel bijval, maar ook de retro arcade games (zoals PacMan en Pinball) zijn ware publiekstrekkers.

Een menselijke robot (om in de IT-sfeer te blijven) ontving de gasten. Een jukebox van vlees en bloed bekoorde het publiek met zijn warme zangstem. Ook een coverbandzorgde voor ‘ambiance’. Een goochelaar verbaasde met zijn kunsten en de karikaturist draaide overuren. De ludieke tennisact bracht zelfs de meest introverte werknemers aan het schaterlachen.

Cateren voor kinderen

Katleen is vol lof over de kinderanimatie. “Alles was heel mooi uitgewerkt. De begeleiding voor de kinderen was fantastisch. Je had hun gezichtjes moeten zien nadat ze van de grime kwamen”. Met onder meer een mini-kinderfitness, voetbalbubbels, een springkasteel, een velodroom, een 3D-race simulator, Wii-consoles en volkspelen was er voor elk wat wils.

Maar van al dat spelen krijgen zelfs de allerkleinsten honger… Jong en oud deden zich te goed aan heerlijke snacks en dessertjes. Voor de organisatoren bij OM Partners en Dazzle Events gaven de vele blije gezichten de grootste voldoening.

‘The Challenge’

Het 30 jarig bestaan van OM Partners vieren met de gezinnen voor de medewerkers.

Feiten

465 gasten
352 m²
Live bands, animatie en entertainment
Buffet

Ontdek onze gerelateerde cases