140 jaar Winsol

CELEBRATION EVENT - JUBILEUM

Een plenaire vergadering, walking dinner, optredens en avondfeest op één tweedaags evenement?  850 gasten, 324 m² en de perfecte harmonie tussen vintage en modern? Jawel, Dazzle Events speelde dit huzarenstukje klaar tijdens het jubileum van Winsol, specialist in onder meer ramen, deuren en zonwering. Het bedrijf nam voor zijn 140-jarig bestaan het team van Dazzle Events onder de arm.

Het moest een event vol beleving worden waarbij we 140 jaar teruggingen in de tijd en waarbij het hele plaatje klopte: van de uitnodiging en de vintage aankleding tot de animaties en de gadgets. Winsol werd begeleid van a tot z, van de wilde brainstormsessies tot de onvergetelijke tweedaagse. Isabelle Baudoncq, marketingverantwoordelijke van Winsol, bevestigt: “De knowhow van het team was werkelijk goud waard. Dazzle Events zette zijn creatieve stempel op elk detail. Bovendien drongen ze ons hun visie niet op, integendeel. Onze specifieke wensen en ideeën vormden steevast het uitgangspunt. Zo konden wij als organisatie meevieren en genieten van dit unieke jubileum.”

Door het geslaagde openingsevent van 140 jaar Winsol werden ook de opening van een nieuwe showroom, de beursdeelname op Batibouw en 4 roadshows in 5 showrooms bevestigd door Winsol. En zo worden wij graag partners van onze klanten.

‘The Challenge’

Een concept dat steunt op de trilogie verleden-heden-toekomst.

Feiten

850 gasten verspreid over 2 dagen
De Leest Izegem
Dansvoorstelling
Live optredens van Ozark Henry en Flip Kowlier
Receptie
Walking dinner

Ontdek onze gerelateerde cases

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Als je verder surft, dan ga je akkoord met deze cookies.
Lees meer