Dazzle Events Copagro Header

Copagro herontdekkingsdagen

COMMUNICATIE EVENEMENT - OPEN DEUREN

Rediscovery Days brengt 800 leden en 40 leveranciers van Copagro samen.

Op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 september 2013 organiseerde Dazzle Events de ‘Rediscovery Days’ voor Copagro, Benelux coöperatie voor interieur en schilders. Tijdens dit 3-daagse evenement konden Copagro-leden, groothandels voor schilders en interieurbouwers, kennismaken met de nieuwste producten van een 40-tal leveranciers.

Bezoekers werden eerst ontvangen op de Copagro kantoren door Copagro medewerkers. Daarna volgde een rondleiding van 2-3 uur bij de exposanten, in het onlangs gemoderniseerde magazijn. De ‘herontdekking’ werd gevolgd door een walking dinner. Niet minder dan 280 bezoekers per dag kwamen langs. Op donderdag en vrijdag werd er natuurlijk nog gewerkt in de kantoren en werden er in het magazijn nog orders verzameld. “Het was aan ons”, zegt Wouter Maenhaut van Dazzle Events, “om ervoor te zorgen dat onze 40 expostands en onze blackbox de dagelijkse activiteiten niet verstoorden. Door een nauwkeurige en grondige voorbereiding zorgden we voor een vlotte rondleiding, waarbij meer dan 10 groepen tegelijkertijd dezelfde route volgden, in 3 verschillende talen.”

David De Waegeneer, Sales & Marketing Manager Copagro, blikt tevreden terug: “De samenwerking met Dazzle Events verliep vlot. Ze zijn heel spontaan, altijd bereikbaar – zowel per mail als per telefoon – en zoeken altijd meteen naar oplossingen. We hadden wel een pitch, maar zij kwamen als beste uit de bus. We hadden al eerder met hen samengewerkt, maar dat was voor een veel kleiner evenement, een personeelsfeest voor 30 personen. Ook de leveranciers waar ze mee werken zijn top professionals.”

"De Uitdaging"

Rediscovery Days, een driedaags evenement voor Copagro’s ingenieurs en schilders om hen kennis te laten maken met de nieuwe producten.

Facts

800 leden en 40 leveranciers
Copagro
Live band en DJ
Walking dinner

Ontdek onze gerelateerde zaken

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Als je verder surft, dan ga je akkoord met deze cookies.
Lees meer