Local Heroes Brugge

B2C

‘Heerlijk Brugge’, een event van Stad Brugge dat streekproducten in de kijker zet, groeide de afgelopen jaren uit tot een bijzonder succesverhaal. Door de toenemende omvang van het event, dat vooral gericht is op de inwoners van de stad, besloot Stad Brugge om Dazzle Events te betrekken bij de organisatie.

Daar waar de stad het marketingverhaal en de communicatie met de standhouders volledig zelf in handen hield, ondersteund door advies van Dazzle Events, verzorgde het evenementenbureau de logistieke planning, inkleding en uitvoering. Zo stelden we gedetailleerde grondplannen op en leidden we het laden en lossen in goede banen. Beide partijen hebben bovendien ook samen gebrainstormd over het hele concept.

Na de briefing wist Dazzle Events nog een aantal originele ideeën aan te reiken die binnen het plaatje én het budget pasten. Ondanks de vele wijzigingen respecteerde Dazzle Events het duidelijk afgebakende budget van Stad Brugge. De warme inrichting met hangmatten en picknicktafels nodigde de bezoekers uit om achteraf nog even na te genieten van de vele lekkernijen die ze voorgeschoteld kregen.

Nele Bruynooghe, Redacteur Informatie van Stad Brugge, is tevreden: “Dazzle Events zorgde dankzij hun ervaring, mankracht en enthousiasme voor een vlotte samenwerking en probleemloos verloop van de dag”.

‘The Challenge’

Logistiek met alle marktkramers managen, alsook het concept in de juiste sfeer krijgen.

Feiten

3500 gasten
Koningin Astridpark Brugge
DJ
Lokale streekproducten
Workshops
Lange tafel dinner

Ontdek onze gerelateerde cases

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Als je verder surft, dan ga je akkoord met deze cookies.
Lees meer