Howest beursstand

COMMUNICATION EVENT - EXPO

Dazzle Events en Howest, een onafscheidelijk duo als het op de beursstand van de SID-In beurzen gaat. Voor de vierde keer op rij rekent Howest op de ervaring van Dazzle Events.

Daar waar Dazzle Events de eerste keer enkel verantwoordelijk was voor de op- en afbouw van de stand, stond het evenementenbureau in 2017 voor de derde keer in voor de volledige conceptuele ontwikkeling en logistieke realisatie. Een samenwerking die ondertussen is uitgegroeid tot een aangename langetermijnrelatie waarbij Howest en Dazzle Events zich engageren tot een driejarencontract.

Beide partijen zorgen elke nieuwe editie voor de nodige innovatie en investeringen, en dat weet Kim De Gruyter, communicatie- en PR-verantwoordelijke van Howest,wel bijzonder te appreciëren: “Dazzle Events is bereid om een stapje verder te gaan. Het team leeft zich in de situatie van de klant in en denkt samen met ons na over verbeteringen. Ze garanderen een professionele en efficiënte aanpak. Dankzij hun creatieve en technische knowhow kan je als klant op beide oren slapen.” Met dit totaalpakket en een uitmuntende service onderscheidt Dazzle Events zich van de gewone standenbouwer. Door kennis en tijd te investeren streeft het evenementenbureau steevast naar een zorgeloze beursdeelname.

‘The Challenge’

Identiteit van de standhouder duidelijk naar voren laten komen.

Feiten

Ontdek onze gerelateerde cases

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Als je verder surft, dan ga je akkoord met deze cookies.
Lees meer