Nostalgische familiedag met hedendaags sausje

CELEBRATION EVENT

Carrousel Mifratel: nostalgische familiedag met hedendaags sausje

Op zondag 8 september 2003 organiseerde callcenter Mifratel haar tweejaarlijkse familiedag, deze keer ‘Carrousel Mifratel’ genoemd, in de vestiging te Moeskroen. Het idee kwam van gedelegeerd bestuurder Kristel D’Hondt zelf, de uitwerking werd toevertrouwd aan Dazzle Events.

Logistieke uitdaging

“Als locatie werd Moeskroen gekozen, waar op dat moment echter een nieuwe site uit de grond werd gestampt”, vertelt Wouter Maenhaut van Dazzle Events. “Er was met andere woorden een serieuze logistieke uitdaging aan gekoppeld, want we moesten alles voorbereiden op een bouwwerf zonder dat die stil werd gelegd. Tijdens het evenement zelf organiseerden we meteen ook een rondleiding in de nieuwe gebouwen, die toen officieel geopend werden.”

Authentiek hedendaags

Het concept van het feest, ‘Carrousel’ of ‘draaimolen’, was een authentieke kermis met een tiental heel diverse attracties die werd ingericht op de parking van de site. De oudere aanwezigen moeten ongetwijfeld met heimwee terug aan hun eigen jeugd gedacht hebben, toen ze plots een straatveger zagen, een schoenenpoetser en zelfs een barbier. Alles deed terugdenken aan de jaren ’50 van de vorige eeuw: de fanfare, een radiocaravan, de keuze van de muziek, zelfs het houten meubilair. De gekozen attracties maakten het plaatje compleet. Dazzle Events zorgde voor een draaimolen, een ballenkraam, een schiettent, een rups, een lunapark, autoscooters en zelfs een Kop van Jut. De aanwezigen konden zich tegoed doen aan allerlei lekkers zoals suikerspinnen en oliebollen. Er was zelfs een oesterkraam voorzien. En wie de inwendige mens wou versterken, kon terecht aan de cava- of jeneverbar. Op de koop toe zorgde Dazzle Events ’s middags voor een gezellige BBQ, ’s avonds voor een breughelbuffet.

Ongezien enthousiasme

Kristel D’Hondt blikt tevreden terug: “De samenwerking is zeer goed en correct verlopen. Dazzle Events bracht ook enkele extra ideeën naar voor, wat zeker geapprecieerd werd. Wat prijs/kwaliteit betreft, is dit bureau een zeer sterke partner. Het enthousiasme  waarmee ze de dingen aanpakken, is ongezien.”

Binnenkort iets te vieren? Voor een origineel openingsfeest of jubileum zitten we graag eens met jou rond de tafel. Neem vrijblijvend contact op met thijs@dazzle-events.be.

Ontdek onze gerelateerde cases