Engie opening windturbine Olen + Lincent

CELEBRATION EVENT - OPENING

Tevreden klanten zijn goud waard. Na de opening van het windturbinepark in Olen deed ENGIE Electrabel opnieuw een beroep op Dazzle Events voor de feestelijke opening van windturbinepark Lincent.

Lincent ligt te midden een veld zonder voorzieningen, maar Dazzle Events toverde de locatie om tot een sfeervolle venue.  Er werden twee bomen in de tent geplaatst om de natuur naar binnen te halen. Voor de catering en inrichting werden lokale leveranciers onder de arm genomen.

Zo’n 300 VIP’s, ministers en bezoekers werden met een shuttledienst vanuit de omliggende gemeentes naar het park gebracht en woonden de inauguratie bij. Minister van Energie Bart Tommelein mocht de site officieel openen in Olen, in Lincent was die eer aan Minister François Bellot,. Daarna genoot iedereen van een informatieve rondleiding. Veiligheid en organisatie waren de sleutelelementen.

Aline Sinzo, Events Project Coordinator bij ENGIE, blikt tevreden terug: “Het vertrouwen dat wij al hadden in Dazzle Events werd herbevestigd. Ze beschikken over technische expertise, een creatieve geest en treden op als een partner. Ze voeren niet enkel uit wat wij vragen, maar denken mee, geven suggesties en verbeteren waar nodig, zonder daarbij de deadline uit het oog te verliezen. Kortom, ze bieden een totaalpakket, zonder stress en met een brede glimlach”.

‘The Challenge’

Transporten inleggen vanuit 5 omliggende gemeentes

Feiten

Olen: 600 gasten
Lincent: 400 gasten
Transparante tenten van 500m²
Lokale band
VIP ontbijt 's ochtends en
frieten en burgers voor de bezoekers in de namiddag

Ontdek onze gerelateerde cases