Amlin Roadshow Nationaal

COMMUNICATIE EVENT - ROADSHOW

Amlin scoort met interactieve app en infosessies. Kwalitatieve interactie door creativiteit van Dazzle Events. 

Begin dit jaar organiseerde Dazzle Events het Staff Event voor de Europese afdeling van Amlin, een onafhankelijke verzekeringsmaatschappij. Dazzle Events werd ingeschakeld voor de ontwikkeling van drie regionale roadshows: op 23 september in Halle (Domein Martinus), op 30 september in Brussel (Hotel Dolce La Hulpe) en op 7 oktober 2014 in Gent (3Square Village).

De regionale Amlin roadshows werden telkens door zo’n 50 à 70 makelaars bezocht, die er kennis maakten met de nieuwe producten en diensten van de internationale verzekeringsmaatschappij. In samenwerking met de Hospitality Officer van Amlin werd Dazzle Events ingeschakeld voor de organisatie van deze roadshows: van uitnodiging tot opmaak van de powerpointpresentaties, de evaluaties via een eigenhandig gevormde app, de standontwikkeling, de veiligheid … .

Dazzle Events was eveneens partner voor de uitwerking van de Nationale Brokers Roadshow op 23 oktober 2014 in Hôtel de la Poste in het Brusselse Tour & Taxis; meteen het 5de evenement van Amlin waarvoor het bureau werd ingeschakeld. Makelaars die dit event wilden bijwonen konden zich vooraf online inschrijven voor infosessies omtrent de nieuwe producten. Deze mogelijkheid viel in goede smaak bij Amlin, waardoor de samenwerking met Dazzle Events een logische keuze vormde.

Patrick Decuyper, Manager Broker Relations: “We zijn tevreden over het werk van Dazzle Events. Het valt op dat ze zowel grote als kleine opdrachten met dezelfde professionele aanpak tot een goed einde brengen.”

‘De uitdaging’

Begin dit jaar organiseerde Dazzle Events het Staff Event voor de Europese afdeling van Amlin, een onafhankelijke verzekeringsmaatschappij: drie regionale roadshows: op 23 september in Halle (Domein Martinus), op 30 september in Brussel (Hotel Dolce La Hulpe) en op 7 oktober 2014 in Gent (3Square Village).

Feiten

50 à 70 makelaars per roadshow
Halle - Domein Martinus
Brussel - Hotel Dolce La Hulpe
Gent - 3Square Village
Presentatie
Receptie

Ontdek onze gerelateerde cases

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Als je verder surft, dan ga je akkoord met deze cookies.
Lees meer