Caroline Biss 50 jaar

CELEBRATION EVENT - JUBILEUM

Het Belgische modemerk Caroline Biss vierde haar 50-jarig bestaan en nodigde 260 medewerkers uit om dit jubileum niet onopgemerkt te laten voorbij gaan.

Dazzle Events koos voor een luxe tent in koepelvorm die werd aangekleed met klassevol meubilair. De klassiekers voor een jubileum mochten niet ontbreken: een receptie bij aankomst van de genodigden, gevolgd door een speech van de huidige eigenares Ann-Christine Bouckaert, de voorstelling van een film, een walking dinner en tot slot een dansfeest op muziek van coverband The Vicious.

De grootste uitdaging bij de organisatie bleek de locatie te zijn. De klant is actief in de modewereld. Bovendien waren 95% van de genodigden vrouwen. Dan moet je zorgen voor een tot in de details afgewerkt high class evenement. Zeker bij de keuze van de inrichting mochten we niet in de fout gaan.

Bart Saelen, medezaakvoerder en echtgenoot van Ann-Christine, is vol lof over de aanpak en organisatie van Dazzle Events. “Het was een topfeest. De koepeltent was ronduit prachtig en de genodigden waren sterk onder de indruk. De manier van werken van Dazzle Events is heel transparant en professioneel.”

‘The Challenge’

Een uniek event met een WOW-factor in Caroline Biss stijl.

Feiten

260 gasten
4 tenten waarvan 2 domes
met een totale oppervlakte
van 724 m²
Live band en DJ
Walking dinner met show cooking

Ontdek onze gerelateerde cases

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Als je verder surft, dan ga je akkoord met deze cookies.
Lees meer