Bostoen 40 jaar

CELEBRATION EVENT - JUBILEUM

De 40e verjaardag van het bouwbedrijf uit Drongen werd luisterrijk gevierd op hoogstaand niveau. Dazzle Events werd erbij gehaald om van het feestweekend meer dan alleen een leuke herinnering te maken.

Op de eerste dag van het evenement ontving Bostoen 460 VIP’s op de hoofdzetel in Drongen. Het feest verliep in drie fases. In een eerste ruimte vond een uitgebreide receptie plaats, in een tweede het academische gedeelte inclusief een sofagesprek met enkele politici en een toekomstvoorstelling via holografische projectie en in een derde het feestelijke diner. Een ‘sleutelbewaarder’ begeleidde de gasten de hele avond lang, van de ene ruimte naar de andere. Telkens een deur openging om een nieuwe ruimte binnen te treden, kreeg je het gevoel in een andere wereld terecht te komen. Het idee om telkens een nieuwe deur te openen, was de basis van het concept.

Op zondag werden de medewerkers met hun gezin uitgenodigd. Dazzle Events vormde twee ruimtes van het bedrijf om tot een gezellig volksfeest, met een barbeque in Oklahomastijl volledig afgestemd op het personeel en uiteraard met veel kinderanimatie. Aansluitend op de nationale Open Wervendag kon, wie dat wilde, met een helikopter over zijn of haar bij Bostoen gekochte huis of appartement vliegen.

Youri Van Daele, Marketingdirecteur bij Bostoen: “Niets dan verwonderde gezichten zag ik, zowel bij ons als bij onze genodigden. 40 jaar Bostoen mocht geen alledaags evenement worden en dat is het ook niet geweest. We wisten min of meer waar we naartoe wilden en Dazzle Events maakte er werkelijk een prachtig evenement van. Het ‘wauw-effect’ was overal voelbaar.”

‘The Challenge’

De geschiedenis van Bostoen interessant brengen. Dit werd gerealiseerd door een unieke hologram en door alle campagnes in een act te gieten.

Feiten

Klantenevent 460 gasten
Personeelsevent 350 gasten
Open Bedrijvendag 3150
Volledige site van Bostoen 60.000 m²
Pianist en live band
Walking dinner en familiebarbecue

Ontdek onze gerelateerde cases

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Als je verder surft, dan ga je akkoord met deze cookies.
Lees meer