Sabcobel familiedag brengt werknemers bij elkaar

TEAMBUILING EVENT

Dazzle Events laat verbondenheid primeren op teambuilding

Op zondag 28 september 2014 verzamelde het personeel van Sabcobel samen met hun partner en kinderen zich in Gent voor een heuse familiedag. De verschillende afdelingen van het koeltechniekbedrijf zorgen voor verscheidenheid onder de werknemers. Hoog tijd om hier verandering in te brengen. Dazzle Events ontwikkelde een familiedag waarbij samenhorigheid en plezier centraal stond.

Een zeskamp om u tegen te zeggen

De verschillende teams trokken tijdens deze dag, letterlijk, aan hetzelfde zeil. Dazzle Events zorgde voor een middag vol typische zeskampspelen, volksspelen, gekke fietsen … Aan de hand van een doorschuifsysteem kon elk team het beste van zichzelf geven. St. Paul’s Square in Gent vormde de ideale locatie voor deze ludieke teambuildingmiddag. De hele dag door was er kinderanimatie met onder andere een ballonplooier, grimme en een springkasteel.

Na sport en spel werd er tijd gemaakt voor ontspanning. Het vieruurtje met poffertjes, wafels en fruitbrochetten was een succes. De deelnemers konden hun dorst laven aan de Ottobar, een brandweerwagen met ingebouwde bar. De innerlijke mens werd versterkt door een ruime keuze aan foodtrucks. Zowel een stuk pizza, Thaïse loempia’s of Belgische frietjes stonden op het menu. De prijsuitreiking voor het beste team vormde de kers op de taart.

Het uiteindelijke doel werd vlot bereikt. Iedereen beleefde een heel gezellige namiddag en de collega’s van verschillende afdelingen leerden elkaar beter kennen. Personeelsverantwoordelijke Christine De Nijn blikt dan ook tevreden terug: “Het was een fantastische dag en zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt Thijs, Wouter en de rest van het team!”

Binnenkort iets te vieren? Voor een origineel openingsfeest of jubileum zitten we graag eens met jou rond de tafel. Neem vrijblijvend contact op met thijs@dazzle-events.be.

Ontdek onze gerelateerde cases

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Als je verder surft, dan ga je akkoord met deze cookies.
Lees meer