3 redenen om te feesten voor Enjoy Concrete

Enjoy Concrete - Enjoy Fest

Naamloos (26 Van 205)

2 jaar later …

En toen kwam corona. Het feest werd uitgesteld, uitgesteld en nog eens uitgesteld. De jammerlijke realiteit van veel feestbeesten in het begin van de twenties. Maar 2 jaar later, op 10 juni 2022, was het dan toch zo ver: 350 gasten (klanten, politici en stakeholders van het bedrijf) werden getrakteerd op een namiddag vol interessante, internationale sprekers, alvorens ’s avonds het feest losbarstte. Tijdens de festiviteiten ontzorgden we de klant volledig, zodat iedereen volop kon meegenieten van de dag. Ze hadden er lang genoeg op moeten wachten!

In 2000 vierde Enjoy Concrete haar tienjarig bestaan. Maar dat was niet alles, want ook zaakvoerder Bernard Joye mocht een bijzonder aantal kaarsjes uitblazen: 65. Daar bovenop lanceerde het bedrijf dat jaar ook haar tweede boek.

Redenen genoeg om te feesten dus. Deze klant had ons leren kennen via een ander evenement waarop zij als gast waren uitgenodigd, en ze vroegen ons om mee te denken over een unieke insteek om deze drie uiteenlopende feestredenen te verenigen in één event.

Dat deden wij met plezier – we vinden het altijd fijn om vanaf 0 te mogen meedenken en we doen dit zelfs volledig vrijblijvend. Samen met de klant werkten we een uniek concept uit.

“Op de dag zelf heeft Dazzle Events ons heel wat zaken uit handen genomen. Ook hun begeleiding tijdens het plenaire gedeelte maakte voor ons een heel verschil.”

– Jolien Van Hoecke, management assistent bij Enjoy Concrete

Ontdek andere interessante cases

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Als je verder surft, dan ga je akkoord met deze cookies.
Lees meer