30 Jaar Hartcentrum

Personeel Hartcentrum maakt kunst voor 30-jarig bestaan

Maria Middelares - 30 jaar Hartcentrum

Het hartcentrum van Maria Middelares vierde haar 30-jarig jubileum en dat wilde het centrum niet zomaar laten passeren. We organiseerden voor hen een sfeervolle personeelsavond in brouwerij Haeseveld in Lochristi.

30 Jaar Hartcentrum

Het thema? The (he)art on the right place. Waar het hart vandaan kwam, kan je al raden, dus was het vooral de kunst om het art-gedeelte ook in het evenement te verwerken: na een smakelijke receptie haalden we de verfborstels boven.

Samen kunst creëren

Op voorhand hadden we een lokale kunstenares gevraagd om een 1,5 op 2,8 meter groot kunstwerk vorm te geven. Op doeken van 70 op 50 cm had ze in potloodlijnen de contouren uitgetekend. En nu mocht het personeel van het hartcentrum samen deze doeken inkleuren.

Vol enthousiasme en creativiteit werd er samengewerkt aan de verschillende doeken. Één voor één werden de doeken afgewerkt en tentoongesteld. Tegen het einde van de avond konden we het volledige kunstwerk aanschouwen.

En dat het personeel van het hartcentrum het hart wel degelijk op de juiste plaats heeft, bewezen ze daarna: het zelfgemaakte kunstwerk werd ter plekke geveild voor het goede doel. Het hangt nu te pronken in het bureau van de koper.

“Ook voor het muurschilderij wist Dazzle Events de juiste mensen naar voor te schuiven. Het eindresultaat was mooi en de activiteit was echt bevredigend.”

– Frank Provenier, hartchirurg bij Maria Middelares

30 Jaar Hartcentrum

“We kozen voor een samenwerking met Dazzle Events omdat de zaal die zij voorstelden de beste was van alle voorstellen die we binnenkregen. Bovendien vroegen ze een eerlijke prijs en was de catering die ze aanboden ook heel erg in orde. De communicatie met de mensen van Dazzle Events was ook meteen heel open en naturel.”

– Frank Provenier, hartchirurg bij Maria Middelares

30 Jaar Hartcentrum

Muziek en samenhorigheid

De avond werd muzikaal opgeluisterd door een rondlopend jazzbandje, maar daar eindigde het feestje niet. De klant had voor de gelegenheid ook zelf een nummer ineengestoken. Als climax van de avond werd dit door de bijna 150 aanwezigen hartelijk meegezongen.

Ontdek andere interessante cases

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Als je verder surft, dan ga je akkoord met deze cookies.
Lees meer