Uitgesteld feestje? Double the fun!

  Moore - Double the Fun

  Nadat Corona tot tweemaal toe roet in het eten had gegooid, was het eindelijk zover voor accounting- en consulting bedrijf Moore: Hun knotsgek personeelsevent! En wat gezien kan worden als een nadeel, zagen wij net als een voordeel. Want Double the waiting time? Dat is double the fun!

  Copyright Shanevandewalle.be Moore 20221202 Dcs2681 2

  Het thema

  Wat hebben The Spice Girls, Laurel en Hardy, Bassie en Adriaan en De drie musketiers met elkaar gemeen? Ze bestaat altijd uit een duo of team. En dit was ook meteen het thema waarin de medewerkers van Moore verkleed kwamen. Het resultaat? Een overvolle Carré gevuld met Bonnie en Clyde, M&M’s of Batman en Batgirl. Ook de directie maakte zich speciaal op voor dit event en kwam met de nieuwe vrouwelijke CEO van Moore als Sneeuwwitje en de 7 dwergen ten tonele.

   

  The Masked Singer

  En hier stopte het niet. Na de receptie en walking dinner hadden Sneeuwwitje en de zeven dwergen nog een verrassing in petto: de finale van hun webstrijd van The Masked Singer.

  Nadat de collega’s het beste van zichzelf hadden gegeven op het podium werd iedereen eindelijk uit zijn leiden verlost. Welke collega zat al die tijd verscholen onder Appelsien, Roze Olifant of Marshmellow?

  De finale verrassing was voor niemand minder dan Regi. Hij zorgde ervoor dat Sneeuwwitje het te druk had om in een giftige appel te bijten, Mario en Luigi hun racebenen inruilden voor hun dansbenen en Batman en Batgirl even niet beschikbaar waren om het onrecht in de wereld aan te vechten.

  Jong en oud vierden nog lang door waarna ze door hun prins op het witte paard (lees: shuttle) naar hun hotelkamer gebracht werden en vertrokken richting dromenland.

   

  Het team van Dazzle Events ontfermde zich over:

  • Complete integratie van het thema
  • Een vlotte logistiek flow van begin tot eind
  • Hotelovernachting en shuttles
  • Totaalbeleving en acts

  “Wat ik specifiek waardeer aan het team van Dazzle events is dat je voelt dat het mensen zijn met het hart op de juiste plaats. Ze gaan met een glimlach aan de slag en streven naar hoge kwaliteit.
  Ook de communicatie verliep steeds heel duidelijk en professioneel. Ik kan echt spreken van een totale ontzorging en een fantastische avond.”

  -Mieke van Aerde, Uitvoerend directeur bij Moore

   

  Copyright Shanevandewalle.be Moore 20221202 Dcs3441
  Copyright Shanevandewalle.be Moore 20221202 Dcs3239

  Ontdek andere interessante cases

  Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Als je verder surft, dan ga je akkoord met deze cookies.
  Lees meer