Dazzle Events_Bedrijfsevent_ION

VIP’s beleven finale ION hockey league vanop dreamseat

ION Hockey League - Finals

ION, die ons sinds 2021 als structurele eventpartner inhuurt, trok drie weken voor de finale van de hockey league aan onze arm. Sinds kort is ION titelsponsor van de Top Hockey League, en ze wilden dan ook graag van hun VIP booth een eye catcher maken.

Zoiets bouwen in 3 weken tijd, waterbestendig en volledig in orde met de brandvoorschriften, is een huzarenstukje. We polsten bij onze gebruikelijke leveranciers, maar geen van hen kon dit er zo snel nog bij nemen.

Dazzle Events_Bedrijfsevent_ION

Inhouse standenbouw door Atelier TYK

“Dan doen we het zelf,” bedacht de probleemoplosser in ons. We zetten ons zusterbedrijf, Atelier TYK, sowieso regelmatig in voor standenbouw of voor het ontwerp van unieke logo’s. Atelier TYK zag het levenslicht tijdens corona. Met ons inhouse machinepark ontwerpen we keukens, maatwerk en decor in hout. High end afwerking is ons handelsmerk, en dat is precies wat ION van de VIP booth verwachtte.

“We zijn super tevreden over de Dreamseat. Het is echt een ontwerp geworden waar we trots op kunnen zijn, de eye catcher van de finale.”

            – Daan Ver Eecke, marketing manager bij ION

Evenementen organiseren zonder zorgen

De dreamseat van ION werd een schot in de roos op de finale van de ION Hockey League. De zitjes, die sportliefhebbers konden winnen via een online wedstrijd, waren heel begeerd. En daar hoefde onze klant zich verder niets van aan te trekken: ons team ondersteunde het hele VIP-gebeuren. En omdat ION een structurele partner van ons is, kwamen ook hun promomateriaal en hun gadgets rechtstreeks uit ons magazijn. Het kan maar zo gemakkelijk zijn.

Dazzle Events_Bedrijfsevent_ION

Ontdek andere interessante cases

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Als je verder surft, dan ga je akkoord met deze cookies.
Lees meer