140 jaar Winsol

FEEST - JUBILEUM

Een plenaire sessie, cocktailreceptie, live entertainment en feest in een tweedaags evenement? 850 gasten, 324 m² en een ware harmonie tussen vintage en modern? Ja, dat heeft Dazzle Events voor elkaar gekregen tijdens de verjaardag van Winsol, de specialist in ramen, deuren en zonwering. Het bedrijf deed een beroep op het team van Dazzle Events om zijn 140ste verjaardag te vieren.

Ze moesten een evenement creëren dat rijk is aan ervaringen en dat terugblikt op 140 jaar geschiedenis en tegelijk een coherent geheel vormt: van de uitnodiging tot de vintage decoraties, tot het entertainment en de gadgets. Wij begeleidden Winsol van A tot Z, van de brainstormsessies tot het tweedaagse evenement, dat gewoonweg onvergetelijk was. Isabelle Baudoncq, marketing manager van Winsol, bevestigt: “De expertise van het team was goud waard. Dazzle Events bracht hun creatieve touch in elk detail. Maar ze overstemden onze visie niet, integendeel. Onze specifieke wensen en ideeën bleven hun uitgangspunt. Zo konden wij meegenieten van dit unieke jubileum.

Het evenement was zo succesvol dat Winsol ook op ons een beroep deed voor de opening van zijn nieuwe showroom, voor zijn deelname aan Batibouw en voor 4 roadshows in 5 Winsol-showrooms. Zo ontstaat een echt partnership met onze klanten.

De uitdaging

Een concept gebaseerd op het drieluik verleden-heden-toekomst.

Feiten

850 invités sur 2 jours
De Leest - Iseghem
Concerts d’Ozark Henry et Flip Kowlier
Réception
Cocktail dînatoire
Réception
Cocktail dînatoire

Ontdek onze gerelateerde cases

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Als je verder surft, dan ga je akkoord met deze cookies.
Lees meer