1651048816535

Berry Alloc vindt reddende engel bij Dazzle Events

Berry Alloc - Projectmanagement

Als dochterbedrijf van een multinational heeft Berry Alloc uiteraard een inhouse marketingdienst. Toen de collega die de organisatie van hun evenementen in goede banen leidt, in zwangerschapsverlof ging, zocht het bedrijf iemand die haar een periode kon vervangen. De freelancer die ze hiervoor inhuurden, voldeed helaas niet aan de verwachtingen en deadline na deadline werd niet gehaald.

Structureel partnership voor events, communicatie en marketing

Het moment om aan de alarmbel te trekken! Wij lichtten de klant in over de mogelijkheid om met ons een structureel partnership aan te gaan – dat betekent dat wij niet alleen eenmalige evenementen op touw zetten, maar dat we een one stop shop zijn voor onze structurele klanten:

  • We nemen de organisatie van grote en kleinere evenementen op ons.
  • We zorgen voor logistieke ondersteuning, met dank aan ons ruime magazijn waar marketingspullen en decors in opgeborgen kunnen worden.
  • Met ons zusterbedrijf Atelier TYK creëren we zelf decors voor jouw events.
  • We bieden daarnaast ook verdere ondersteuning bij marketing en communicatie.

Brandjes blussen en crisismanagement

De situatie van Berry Alloc was acuut, en in die zin vormde de klant een buitenbeentje in vergelijking met onze andere structurele partners. We stuurden onze collega Lieselot op pad – de deadlines hadden zich inmiddels opgestapeld en Lieselot had een hele kluif aan het blussen van het ene brandje na het andere. Enkele maanden nam ze fulltime de rol van crisismanager op zich, zodat de geplande evenementen toch nog konden doorgaan. De opendeurdag werd een succes, en ook de geplande mini-roadshow (met een showroom ingebouwd in een vrachtwagen) kon alsnog van start gaan. En Berry Alloc? Zij konden opgelucht ademhalen.

“Lieselot heeft ons enorm uit de nood geholpen tijdens een moeilijke en drukke periode. Ze heeft fantastisch werk geleverd. Ze ging heel hands on te werk, pakte de projecten meteen op. Voor ons team was ze echt een reddende engel.”

– Evelien Surgeloose, Brand & Communication manager bij Berry Alloc

Ontdek andere interessante cases

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Als je verder surft, dan ga je akkoord met deze cookies.
Lees meer