Dazzle Events Copagro Header

Copagro Rediscovery Days

COMMUNICATION EVENT - OPEN DOORS

Rediscovery Days brengt 800 leden en 40 leveranciers van Copagro samen.

Op donderdag 19, vrijdag 20 en zaterdag 21 september 2013 organiseerde Dazzle Events voor Copagro, Benelux coöperatieve voor interieurs en schilders, de ‘Rediscovery Days’. Deze 3-daagse liet Copagro-leden, groothandels voor schilders en interieurinrichters, toe kennis te maken met de nieuwste producten van een 40-tal leveranciers.

De bezoekers werden eerst in de Copagro-kantoren verwelkomd door de personeelsleden van Copagro. Daarna stond een rondleiding van 2 à 3 uur bij de exposanten gepland, in het recent gemoderniseerde magazijn. Na de ‘herontdekking’ volgde een walking dinner. Niet minder dan 280 bezoekers per dag kwamen over de vloer. Op donderdag en vrijdag werd er uiteraard nog in de kantoren gewerkt en werden in het magazijn nog orders gepikt. “Aan ons”, aldus Wouter Maenhaut van Dazzle Events, “om er voor te zorgen dat onze 40 expo-standen en onze blackbox de dagelijkse activiteiten niet hinderden. Door een precieze en grondige voorbereiding, verzekerden we een vlotte rondleiding, met meer dan 10 groepen die tegelijkertijd eenzelfde parcours volgden, in 3 verschillende talen.”

David De Waegeneer, Sales & Marketing Manager Copagro, blikt tevreden terug: “De samenwerking met Dazzle Events ging van een leien dakje. Ze zijn heel spontaan, altijd bereikbaar – zowel via mail als per telefoon – en gaan steeds meteen op zoek naar oplossingen. We hadden wel degelijk een pitch uitgeschreven, maar zij kwamen er als de beste uit. We hadden wel al eens met hen samengewerkt, maar dat was voor een veel kleiner evenement, een personeelsfeest voor 30 personen. Ook de leveranciers met wie ze samenwerken zijn op en top professionals.”

‘The Challenge’

Rediscovery Days, een  3-daags event voor de ingenieurs en schilders van Copagro om hen kennis te laten maken met de nieuwe producten.

Feiten

800 leden en 40 leveranciers
Copagro
Live band en DJ
Walking dinner

Ontdek onze gerelateerde cases