Gezellige zomerdrink brengt personeel Deceuninck dichter bij elkaar!

Deceuninck - Zomerdrink

We hadden al eens een winterdrink georganiseerd voor Deceuninck, dus toen deze multinational een zomerdrink wilde houden voor haar medewerkers, dachten ze opnieuw aan ons.

De eerdere samenwerking had natuurlijk haar voordelen: zo hadden we aan een 3-tal zinnen briefing genoeg om een concept uit te werken. Dit voorstel was er meteen boenk op, zowel qua timing als budget. Mooi meegenomen voor ons én voor de klant, want op die manier konden we efficiënt te werk gaan, en wie houdt nu niet van efficiëntie?

Op de summerdrink wilde Deceuninck bovenal een gezellig samenzijn van álle werknemers, een bont allegaartje van een 180-tal arbeiders en bedienden. We kozen ervoor om een stretchtent op hun domein te plaatsen, waarin we een leuke bar en enkele foodtrucks onderbrachten. De tent hield de gasten letterlijk samen op de voor de rest best ruime parking, waardoor er een gevoel van samenhorigheid hing. Het werd een gezellig feestje, dat doorging tot in de vroege uurtjes. Missie geslaagd!

Ontdek andere interessante cases

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Als je verder surft, dan ga je akkoord met deze cookies.
Lees meer