Img 9575

Dazzle Events en Konami, al 7 jaar trouwe partners

BEURSDEELNAME

Dazzle Events en Konami, al 7 jaar trouwe partners

Konami Digital Entertainment, een Japanse gamegigant, schakelt Dazzle Events al zeven jaar lang in voor hun beursdeelname aan de Toy Fair in Nürnberg. Op deze grootste B2B speelgoedbeurs in Europa stelt multinational Konami zijn nieuwste games voor aan de ruim 62.000 bezoekers.

Van beursdeelname organiseren tot maatmeubilair ontwerpen

Dat we al zeven jaar vaste partner zijn van Konami op deze beurs, hebben we te danken aan onze gedeelde langetermijnvisie. De organisatie van hun beursdeelname in 2013 werd in 2014 aangevuld met de organisatie van een uniek netwerkevenement in hartje Nürnberg. Twee jaar daarna werd Dazzle Events in vertrouwen genomen om de volledige stand ook uit te tekenen en volledig in eigen beheer met eigen materialen van 0 op te bouwen. Daarbij kwam dit jaar zelf getekend maatmeubilair dat ontworpen werd. Ook achter de schermen ondersteunen we de mensen van Konami waar nodig. Zo kunnen zij zich focussen op de zaken die er voor hen toe doen: business genereren!

Deze steeds sterkere samenwerking zorgt ervoor dat we samen kunnen blijven innoveren op deze beurs én dat onze klant scherpere prijzen kan krijgen. Het feit dat Konami ook overtuigd is van deze investeringen, toont duidelijk aan dat het vertrouwen er is en dat ook zij dit als een samenwerking op lange termijn beschouwen. Dom Galizia, Senior Marketing Manager bij Konami, bevestigt dat: “Werken met Dazzle Events is bijzonder aangenaam. Ze weten onze behoeften te detecteren en passen zich aan. We zien hoe ze jaarlijks met ons mee evolueren en denken actief mee over hoe we onze producten en evenementen het beste kunnen aanpakken. Ook geven ze proactief en constructief advies over hoe we onze merken Konami en Yu-Gi-Oh! in de markt kunnen positioneren. Ik kijk al uit naar het verdere verloop van onze samenwerking en ben er zeker van dat we nog mooie dingen zullen realiseren samen.”

Meer dan een leverancier

Je kan Dazzle Events inschakelen om bepaalde uitvoerende taken uit handen te nemen, maar wij zijn ook graag meer dan louter een leverancier. We zijn ondernemers en denken als ondernemers. We weten wat belangrijk is, en dat investeringen moeten opbrengen. Samenwerkingen op lange termijn met een wederzijds vertrouwen dragen we dan ook hoog in het vaandel.

Binnenkort iets te vieren? Voor een origineel openingsfeest of jubileum zitten we graag eens met jou rond de tafel. Neem vrijblijvend contact op met thijs@dazzle-events.be.

Ontdek onze gerelateerde cases