Xbox Celebration: Dazzle Events ontwikkelt Duitse roadshow

FEESTELIJK EVENEMENT - JUBILEUM

Xbox Celebration: Dazzle Events ontwikkelt Duitse roadshow

Dazzle Events heeft Duitsland in een week tijd veroverd. Met Xbox consoles wel te verstaan. “Het Duitse communicatiebureau Red5 vroeg ons om de logistieke organisatie van de nationale lanceringscampagne van de nieuwste Xbox games voor onze rekening te nemen. Uiteraard gingen we de uitdaging met veel overtuiging aan”, aldus Wouter Maenhaut, Managing Partner van Dazzle Events.

Hamburg, Berlijn, München

Na het lanceringsevenement op 20 oktober in het Hamburgse industriële Prototyp Museum gingen we op weg naar Berlijn, gevolgd door een bivak in het hoofdkantoor van Microsoft Duitsland op de 24e. De 26e stopten we in de Säulenhalle in München. Onze roadshow in al deze Duitse steden vergde veel flexibiliteit en hard werken.

Op logistiek vlak moesten we de juiste locaties vinden, zorgen voor de decoratie en inrichting van de ruimtes, de technische organisatie en de branding. We werkten hiervoor samen met ons betrouwbare team van vaste freelancers.

Oost-Vlaamse Gründlichkeit.

De roadshow werd ontwikkeld om het nieuwe spel van Microsoft, Halo 5, te hypen. Op elk evenement verzamelden we 300 jongeren, waarvan 1 op 4 in de media werkte, waardoor het een echt succes werd. Christian Pfeffer van Red5 merkte op dat Dazzle Events het soort partner is waar hij “100% op kan vertrouwen en met wie het leuk is om te werken”.

Pfeffer was verbaasd over de snelheid en nauwkeurigheid waarmee Dazzle Events werkte. Hij complimenteerde ons bureau, zij het niet zonder er schertsend aan toe te voegen: “Jullie hebben het niet slecht gedaan voor niet-Duitsers”. Of hoe Duitsland duidelijk onder de indruk was van onze Oost-Vlaamse Gründlichkeit.

Ontdek onze gerelateerde cases

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren. Als je verder surft, dan ga je akkoord met deze cookies.
Lees meer