Libert Paints

CELEBRATION EVENT - OPENING

Libert Paints heeft zijn intrede genomen in een nieuw bedrijfsgebouw en dat moest natuurlijk gevierd worden. Twee dagen lang konden klanten, leveranciers, pers, politici en personeel een kijkje nemen.

De eerste dag trok Mathias De Clercq, Schepen van Haven, Economie en Ondernemen, het evenement op gang met een wervende speech, gevolgd door een rondleiding op de nieuwe site met onderweg enkele circusacts. Het hoofdthema van het event was logischerwijs ‘kleur’, wat verwerkt werd in de vele details. Zo hadden de cocktails en de hapjes fluokleuren, konden bezoekers een gekleurde handafdruk nalaten en een kunstwerk maken voor de nieuwe meetingroom was er een paintballbox en hadden alle stretchhoezen van de statafels een verschillende, levendige kleur.

Via dit evenement wilde Libert Paints zichzelf op een andere manier voorstellen met net dat (kleurrijk) tikkeltje meer. Managing Director Paul Boels was erg enthousiast: “Dazzle Events neemt de tijd om samen rond de tafel te zitten en echt te luisteren naar de wensen van de klant. Ze houden rekening met alle aspecten, zonder de kern van de zaak uit het oog te verliezen. Wij zijn over de hele lijn bijzonder tevreden”.

‘The Challenge’

De nieuwbouw van Libert Paints gepast in de spotlight plaatsen.

Feiten

420 gasten
Receptie en Walking dinner in polyvalente zaal en rondleidingen met activiteiten in de productie en opslag = 22500m2
Achtergrondmuziek
Receptie met walking dinner en dessert

Ontdek onze gerelateerde cases